ФЛУИД ПРОЕКТ

fluid project2

Дирекцијата, работилницата и магацинот на Флуид Проект се преселени на нова, заедничка локација: бул. Србија бр.9 Кисела Вода, Скопје

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.