Проектирање, изведба и одржување на базени

bazeni2

Почетоците на Флуид Проект се поврзани со подводните нуркачки активности и рекреативните базени. Со целокупното искуство од 20 годишното работење со вода, во текот на овие години, Флуид Проект се посветува на воспоставување и задоволување на високи стандарди за изведба на водни базени (отворени и затворени) и нивно одржување.

За нашето реноме говори фактот дека имаме изградено повеќе од 150 базенски целини насекаде низ Македонија, на годишно ниво одржуваме 20-30 базени, а со базенска опрема и средства за чистење и одржување опслужуваме  60% од овој вид објекти во Македонија. Тука се вклучени базени на објекти од јавен интерес, приватни базени, џакузи и сауни, хотелски и угостителски базени, дипломатски претставништва и резиденции.

 

bazeni1

 

Зависно од Вашите барања, можеме да ви понудиме:

- Проектирање, планирање и инженеринг
- Обезбедување на најквалитетни материјали и модерни технологии
- Одржување на базенот, хемиски сретства и базенска опрема
- Загарантирана грижа за вашата вода и вашето здравје

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.